Milovan Novaković, poznatiji pod nadimkom Vuk, nakon putešestvija po brojnim bh klubovima, vratio se  u svoj  matični klub, srbačku Slogu!

Novaković je postao još jedno u nizu pojačanja Sloge u zimskom prelaznom roku, koja će pokušati obezbijedi opstanak na drugoligaškom Zapadu. Odgovorni ljudi u srbačkom drugoligašu smatraju da im mnogo može pomoći i njihov bivši  igrač, koji će svojim iskustvom donijeti kvalitetu više.

-Vratio sam se kući poslije dugo vremena! Želim da pomognem klubu da izbori opstanak u ligi. Brzo smo dogovorili saradnju, predsjednik kluba Saša Ilić ima dobru viziju jake Sloge, a ja  želim da budem dio te priče. Kad sam počinjao svoju fudbalsku karijeru, puno sam naučio od Zorana Novakovića sa kojim sam  igrao zajedno Crvenoj Zemlji. Dao mi je dosta savijeta i drago mi je  što ćemo opet sarađivati. Moj je posao da dajem golove, da na terenu dajem maksimum, a  biće golova, samo da me povrede zaobiđu i malo sreća posluži. Opstanak Sloge neće biti upitan. Daćemo maksimum u svakoj utakmici. Treba ići od utakmice do utakmice i fokusirati se samo na ono što prvo dolazi. U ovom trenutku nam ne trebaju lijepe igre i dopadljiv fudbal , već pobjede. Vjerujem da možemo opstati u ligi , ali to moramo pokazati na terenu, a vjerujem da će se pobjedama i vratiti donekle poljuljano samopouzdanje – poručio je robusni napadač  Milovan Novaković, koji je  u redove srbačke Sloge stigao iz brčanskog Jedinstva.

G. Popović