Fudbaleri Ljubića očekivanu su slavili u Petrovu, savladavši prilično ubjedljivo Ozren sa 3:0 u meču 21. kola drugoligaškog Zapada. Sve je bilo riješeno u prvih 45. minuta, a blistao je kapiten prnjavorčana Danko Segić, koji je sa dva pogotka u 10. i 43. minutu utrao put gostima do tri boda. Mrežu Taiba Talića pogodio je i Aleksadar Žižak, a prvo poluvrijeme moglo je biti još ubjedljivije da je Burgić iskoristio kazneni udarac u 37. minutu.

U nastavku Ljubić skida gas sa papučice, trener Nikola Zeljković vrlo brzo vadi Segića iz igre, koji tako ostaje a brojci od 10 pogodaka u tekućem šampionatu, pa se rezultat nemijenja do kraja meča.

Ovim trijumfom Ljubić je trenutno sedmi sa 33 boda, ali samo tri manje od trećeplasirani Dubrava, dok je Ozren ostao na samo jednom bodom, i još uvijek bez trijumfa u sezoni.

OZREN – LJUBIĆ 0:3 (0:3)

Strijelci: Segić (10), 0:2 A. Žižak (15), 0:3 Segić (43). Stadion: Lužanjak. Gledalaca: 50. Sudija: Nemanja Aleksić (Banjaluka). Pomoćnici: Milan Simić (Krupa na Vrbasu) i Aleksandar Milaković (Banjaluka). Delegat: Goran Stojanović (Doboj). Kontrolor: Nikola Crnadak (Laktaši). Žuti kartoni: Talić, Nikolić, Ćuković, Stjepanović (Ozren), Kovačević (Ljubić). 

Ozren: T. Talić, Petrović, Čajlaković, Vuković, Sakić (od 70. Božić), Samardžić, Katanić, Stjepanović, Nikić, Nikolić, S. Talić. 

Ljubić: Ratković, Radaković, Kovačević, Rosić, Radonjić, Segić (od 58. Grahovac), A. Žižak, Gajić, Subić, Burgić (od 65. Kuzmanović), Gvozdenović (od 80. Milanović).