Dani Crvene zvezde u Banjaluci imala si i te kako odjeka, jer brojni klinci širom Srpske naučili su nešto i imali priliku da najbolji posjete i srpskog giganta u Beogradu.

Među takvima su i dva dječaka Škole fudbal “Volej” iz Nove Topole, raportirao je direktor i osnivač škole”Volej” iz Nove Topole, Slaviša Despotović.

– Naši dječaci učestvovali su “Open Day” u organizaciji Crvene Zvezde koji se održavao u Banjaluci na terenima Željezničar Sport Team na “Predgrađu”. Velika čast za nas i našu školu, jer su naši dječaci na jednom mjestu imali priliku da treniraju sa najboljim trenerima Zvezde. Na poziv koordinatora omladinske škole Crvene zvezde gospodina Vladimira Cvjetičanina, naša dva člana Danilo Blesić (2011) i Mirko Despotović (2013) dobili su priliku da idu u Beograd na dodatno testiranje. Ovo je još jedan u nizu uspjeha naše škole, pokazatelj kvalitetnog rada i dokaz da se u našoj školi rađaju novi talenti koji će u budućnosti izrasti u velike igrače. Želio bih ovom prilikom da se zahvalim Radomiru Popoviću, direktor OFK Željezničar sport team, na vrhunskoj saradnji sa našom školom fudbala – rekao je Despotović.