Škola fudbala “Volej” iz Nove Topole organizovala je prvi međunarodni turnir za mlađe kategorije simpatičnog naziva “Moja pekara Volej kup 2019”.

Na turniru se takmičilo 29 ekipa, u tri starosne kategorije 2008, 2009. i 2010. godište, gdje su podijeljena brojna odlikovanaj, kako za ekipe, tako i za najbolje pojedince.

U najstarijoj kategoriji (2008)  prvo mjesto pripalo je dječacima iz Dubičkog Borca.

Drugi su bili mladi fudbaleri Bisera iz Čatrnje, dok je na trećem mjestu Škola fudbala”Rudanka”Doboj. Za najboljeg igrača turnira proglašen je David Čelica, najbolji golman je njegov saigrač Stefan Radojčić, a najbolji strijelac je Savo Šmitran.

U konkurenciji 2009. godišta najbolji je bio Borac iz Banjaluke, drugo mjesto pripalo je  OFK Spartak Banjaluka, a treći je bio FK Rudar Prijedor. Za najboljeg gomlana proglašen je Ismet Mešić iz prijedorskog Rudara, najbolji igrač i strijelac bio je Aleksa Štrbac.

U konkurenciji igrača rođenih 2010. godine prvo mjesto pripalo je  OFK Spartak Banja Luka,  drugo ŠF Montevideo iz Mrkonjić Grada, dok je treći bio FK Radnik Urije. Najboljeg strijelac bio je  Dušan Egić koji je postigao 10 golova.

Najbolji igrač bio je Pavle Barović,  a najbolji golman turnira Nikša Knežević.

I tako je završena prv smotra u Novoj Topoli, a opšti je utisak da na ovom turniru nije bilo poraženih, odnosno bliža je konstatacija da su svi pobjednici!

G. Popović