Načelnik opštine Mrkonjig Grad doktor Dragan Vođević prisustovao je večeras trenigu fudbalera Fudbalskog kluba Sloboda.

S Vođevićem treningu su prisustovali i članovi uprave Fudbalskog kluba Sloboda. Vođevic je sa upravom kluba i fudbalerima razgovarao o predstojećoj utakmici sa ekiom Laktaša, koja se igra u nedjelju na stadionu “Luke” s početkom u 13 časova. I od cijeg ishoda zavisi pitanje jesenjeg prvaka u Drugoj ligi-grupa Zapad. Pobjedom fudbaleri Slobode bi obezbijedili jesenju titulu.

-Iskoristio sam večerasnji trenig fudbalera Slobode na pomoćnom stadionu “Luke 2” da se njima, stručnom štabu i upravi kluba zahvalim i čestitam na dosadašnjim rezultatima koji su impozantni, jer ekipa je zabilježila 11 pobjeda i dva nerješena rezultata što je za poštovanje i respekt. Poželio sam fudbalerima uspijeh u meču sa Laktašima. I pobjedu! Pozivam sve ljubitelje fudbala u Mrkonjić Gradu da u nedjelju podrže naše momke da ostvare pobjedu i osvoje jesenju titulu – kaže Vođević.

Fudbaleri i stručni štab obećali su da će dati svoj maksimum i uvjereni su svoj uspijeh. Raduje da je u Mrkonjić Gradu ogroman interes ljubitelja fudbala za meč sa Laktašima i očekuje se velika posjeta. U gradu podno Lisine ovih dana svi žive za Slobodu i vjeruju u osvajanje jesenje titule. I porucuju:”Nas dvije hiljade!I njih jedanest!I titula je naša”!

I dok navijači priželjkuju jesenju titulu, fudbaleri Slobode u miru, pod svjetlošću reflektora pripremaju se na pomoćnom stadionu sa vještačkom travom “Luke 2”. Za megdan sa Laktasima u nedjelju u 13 časova na “Lukama”!

Text i foto: Slobodan Dakić