Vratiti gradu Mladost, ali i mladost u grad, vizija je novog šefa stručnog štaba gatačkog fudbalskog kluba, Veselina Slijepčevića, koji je na ovu poziciju izabran jednoglasnom odlukom Uprave!

Slijepčević, koji iza sebe bilježi 20 godina igračke karijere, kaže da se za Mladost igra srcem, dodajući da će u narednom periodu pokušati ostvariti zacrtane ciljeve kako bi vratili stari sjaj. Kako je istakao, oslonac će biti isključivo na domaćim igračima u koje ima povjerenje, a povratak navijača na tribine biće najveća pobjeda

– Zahvaljujem Upravi kluba i predsjedniku Bojanu Mrkoviću na ukazanom povjerenju, koje ću kroz svoj rad, u saradnji sa kolegama i igračima, pokušati da opravdam. Cilj nam je da u narednom periodu stabilizujemo klub, da budemo stabilni drugoligaši, a naravno ambicije su da idemo i korak dalje, dok se napravi ekipa dok se “kockice slože”. Od naše stabilnosti zavisiće i ambicije, a one teže i napadu na prvu ligu, zašto da ne? Imamo podršku Opštine i drugih privrednih subjekata, i to nam je jako važno. Oslanjamo se na domaće igrače, već smo obavili razgovore i u klub vratili sedam igrača koji su u ranijem periodu napustili naše redove zbog ranijeg nezadovoljstva. Drago mi je da će biti opet sa nama u nastavku prvenstva. Naš cilj je da pravimo i mlade selekcije, da stvaramo fudbalere, da se povežemo sa našim bivšim igračima koji su u jačim klubovima. Treba vratiti omladinu i publiku na tribine, i vjeru u Mladost – kazao je novi strateg Gačana, u čijem radu će pomagati dugogodišnji kapiten, Velibor Vasiljević.

Slijepčević je za gatačku Mladost debitovao sa 16 godina. U trenerskoj karijeri vodio je Mladost i Sutjesku iz Foče, a posjeduje i Uefinu A licencu.

“Rejting.info