Simo Varadinović izabran je večeras za predsjednika Fudbalskog saveza opštine Šamac. Od 20 delegata, za njega je glasalo 17, dvojica su bila protiv, a jedan glasački listić je bio nevažeći. U izborima Varadinović je bio jedini kandidat, pošto je FK “Zvijezda” iz Kruškovog Polja najprije predložila Dragana Aranđića, a potom svoj prijedlog povukla.

Petar Jelić je dobio jednoglasnu podršku delegata OFS Šamac da bude novi predsjednik PFS Doboj. Za Jelića podršku su dali i OFS Modriča, Doboj i Brod, tako da je već sada izvjesno da će postati prvi čovjek drugog po veličini područnog saveza.

U Izvršni odbor OFS Šamac ušli su: predsjednik Simo Varadinović, dva potpredsjednika Zoran Pupčević i Mišo Dervenić, te članovi: Milan Tomić, Predrag Pajić, Jovo Nedić i Dragan Nišić.

Za člana IO PFS Doboj predloženi su: Lazo Marković i Pero Živković, dok će u Skupštini PFS Doboj biti: Miodrag Pupčević, Zoran Marković, Miroslav Mirić, Nenad Maksimović i Vedran Milovanović.

U IO FSRS predložen je Simo Varadinović, a u Skupštinu FSRS predloženi su: Dragan Nišić i Predrag Pajić, dok je u Skupštinu FSBiH predložen Zoran Pupčević.

Izabrani su i Disciplinska komisija, Apelaciona komisija, Nadzorni odbor, te tužilac OFS Šamac.