Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske lišili su slobode lica E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke.

– Ova lica se sumnjiče da su sa licem Ž.K, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilić, direktni izvršioci ovih krivičnih djela – izjavila je Srni načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Ona je naglasila da se za ova krivična djela sumnjiči i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana potjernica.

RTRS nezvanično saznaje da su slobode lišeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je potjernica raspisana za Benedi Đukanovićem.

MUP apeluje i traži pomoć od građana da ukoliko primijete lice sa fotografije da odmah prijave najbližoj policijskoj stanici ili da pozovu broj 122.
Upravo se Đukanović sumnjiči da je direktni izvršilac teškog ubistva Slaviše Krunića.

Emilio Baldo

Emilio Baldo

Benedi Đukanović

Benedi Đukanović

Goran Milanović

Goran Milanović

Istragu u vezi sa krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

“RTRS”