Fudbaleri Zadrugara iz Donjeg Crnjelova, članovi Regionalne lige RS, grupa “Istok” startovali su sa pripremama za proljećni dio prvenstva. Prozivku je izvršio trener Dragan Tomić.

Njemu se odazvalo 19 igrača. Iz kluba su otišli Vjekoslav Žalica (Sloga 2 Gornje Crnjelovo) i Siniša Pavlović (Majevica Lopare).

Novi igrači su: Mladen Matić i Siniša Jokić (Sloga Gornje Crnjelovo). U planu je dolazak još 2-3 iskusna i provjerena igrača.

-Atmosfera u klubu je dobra. Jesenas smo zauzeli visoko 4. mijesto sa 25 bodova uz bilans: 8 pobijeda, 1 remi i 6 poraza i gol razlikom 32:12. Ovo je u najbolji plasman kluba od kad se takmičimo u Regionalnoj ligi. U  ovoj polusezoni želimo nastaviti uspješnu seriju i zadržati se u gornjem dijelu tabele, a ako se ukaže prilika, zašto ne biti i prvak. Imamo dobar igrački kadar, finansijska situacija je stabilna –kaže direktor kluba Vojo Purić.

Najbolji strijelac u jesenjoj polusezoni je  Aleksandar Mitrović sa  12 golova.

-Nije važno ko daje golove, bitno je da nastavimo uspiješnu seriju.Vjerujem da ćemo biti spremni za start i nastavak dobrih rezultata – kaže Mitrović.

                                                                         Mijodrag Jakovljević