Gorica je slavila protiv Lauša (3:0) i tako nastavila trku sa Karanovcem i Lijevčom za vrh regionalnog Zapada. Ipak, duel je možda mogao otići i na drugu stranu, da su gosti iz Banjaluke iskoristili najstrožu kaznu u 33. minutu. Tada je golman Gorice Radovan Ilić odbranio jedanaesterac Žutiću, i stvari su krenule u smjeru Gorice….Samo dva minuta kasnije Malinović je na sebi svojstven način iz voleja pogodio mrežu Moconje za 1:0 čime je okončan prvi dio igre. U nastavku još dvije lopte u mreži Lauša, a pogodili su Perković i rezervista Knežević. Gorica je tako nastavila pobjednički niz, dok će Lauš bodove spasa morati potražiti na nekom drugom terenu…

GORICA – LAUŠ 3:0 (1:0)

Strijelci: 1:0 Malinović (35), 2:0 Perković (63), 3:0 Knežević (89). Stadion: FK Gorica. Gledalaca: 350. Sudija: Aleksandar Jevtić. Pomoćnici: Blaženko Torbica (oba iz Prijedora) i Aranđel Milišić (Banjaluka). Delegat: Nenad Mejakić (Prijedor).

Gorica: Ilić, Jović, Šumar, Mitrić, Kljajić, Perković, Gajanović, Mešić (od 55. Ružičić), Marić (od 46. Knežević), Malinović, Ivić (od 60. Prole).

Lauš: M. Moconja, Đurić, D. Moconja, Cunjak, Lakić, Dobraš, Jorgić (od 64. Rezniček), Papić (od 82. Stojičić), Žutić, Miljković, Nikolić.