Sloga Nektar i dalje melje! Poslije serije iznenađujućih rezultata “očekivano” je savladan Borac iz Istočnog Drvara (4:0), pa je četa iz Potkozarja na diobi treće i četvrte pozicije.

Ipak, ako za sada nisu šampioni “Bundeslige” na zelenom terenu, onda jesu u onom trećem poluvremenu! I poslije drvarčana “gorjelo je nebo” u Potkozarju, a uvijek raspoloženi igrači Sloge Nektar dali su sebi oduška. Ništa novo za ovu sredinu, a ovaj put slavlje je bilo organizovano u Parohijskom domu u Potkozarju.

Red je da spomenemo i junake ove priče, a to su: predsjednik Nedeljko Milaković, trener Duško Milaković, sekretar Dejan Lugonja, pomoćni trener Goran Vranković, te prvotimci: Siniša Koljančić, Dario Savić, Boro Makarić, Dalibor Zrnić, Dejan Lazić, Aleksandar Popović, Alen Makarić, Milan Subotić, Damjan Kuhinja, Dejan Karalić, Nebojša Milaković, Zoran Popović, Dragan Lugonja, Neđo Lazić, Đorđe Dobraš, Ognjen Vranković, Dejan Prerad, Mladen Marić, Petar Meseldžija, Dragan Milaković.

15044838_699848026857377_1374325367_o

I naš portal trebao je biti gost na fešti kojom je obilježena jedna sjajna jesen, ali je “viša sila” prolongirala  do nekog druga puta druženje, kojih uopšte ne sumnjamo neće nedostajati i na proljeće.

Ništa nije nemoguće, šampionska zvona nisu daleko od Ivanjske, kako god to sada izgledalo. Ova družina može svašta, pa i to,…