Najprijatnije izneneđenje bundesligaškog karavana FK Sloga Nektar iz Potkozarja, koja je jesen okončala na trećem mjestu, upalio je motore!

Trener Duško Milaković obavio je prozivku, uz želju da klub i na proljeće bude barem približno uspješan kao jesenas.

– U prvoj fazi je planiran je rad na sticanju fizičke snage, a u nastavku i nekoliko kontrolnih utakmica. Intenzivan rad u klubu daje rezultate i sa velikim samopouzdanjem i odličnom kohezijom unutar tima očekujemo da u nastavku sezone ponovimo igru i rezultate iz prvog dijela, te ozbiljno uđemo u trku sa ostalim klubovima za sam vrh tabele. U klub smo doveli nove igrače Mladena Milakovića, Slavišu Blagojevića, Aleksandra Malinića, a blizu naših redova jeste Radivoj Kojić, a sve u cilju stvaranja veće što jače konkurencije. S punim pravom verujem momcima i pred njih postavljam zadatke koji su produkt dostizanja realno postavljenih ciljeva. Ovaj tim ima hemiju i energiju koja izlazi iz okvira tima i zrači potkozarskim krajem. Rezultati koji se postižu raduju mještane Potkozarja koji u velikom broju prate utakmice svog tima. Ovi momci daju neku posebnu dimenziju i percepciju fudbalske igre, i takav pristup mi olakšava pripremu i realizaciju svih zadataka – poručio je Šef stručnog štaba Duško Milaković.

Iako se nalaze u samom vrhu Područne lige Banjaluka, u Potkozarju ističu da će 2017. godina imati poseban akcenat u radu kluba, jer proslavlja se vrijedan jubilej, 70 godina od prve lopte koja je došla u Ivanjsku, odnosno Potkozarje. Iz Uprave kluba najavili su niz manifestacija tim povodom kako bi se značajan jubilej što bolje proslavio.