Fudbaleri Sloge Nektar su apsolutni hit Područne lige Banjaluka! Tim iz Potkozarja postao je specijalista za velike skalpove. Prvo su savladali Vrbas, potom, Goricu, pa Omladinac, a na kraju “ošišaše” i Krajinu (3:1)! Nije malo.

Četa iz Ivanjske (stari naziv Potkozarja) poput ćire koji je huktao na relaciji Banjaluka – Prijedor, gazi li gazi, a svaka utakmica priča za sebe! Tako je i bilo protiv Krajine.

Na terenu vatreno, a poslije meča “ljepše polovine” prvotimaca Sloge Nektar poljupcima su častili svoje junake, a onda se to sve pretvorilo u spontanu feštu. Pjevalo se, igralo se, kažu da su u Potkozarju najjača i najljepša treća poluvremena, jer ona se ugovaraju prije nego što se zna rezultat ona dva takmičarska!

Izlivi ljubavi, uz Nektar, kao tradicionalno iće i piće, te pokoja pjesma do sledećeg viđenja. Pobjedu, niko ne garantuje, ali druženje da. Ako ima sredine koja ljepše shvata fudbal, nek se uhvati u koštac sa Potkozarjem, a do tada oni će biti šampioni “najvažnije sporedne stvari na svijetu”.