U Trofejnoj sali fudbalskog kluba Borac, danas je upriličena promocija dresova i opreme za sezonu 2019/2020. Juventa sport, naš sponzor iz prethodne sezone, i u novoj brinuće o fudbalerima Borca svih kategorija.

Španski brend sportske opreme Kelme široko je prisutan na svjetskom tržištu dugi niz godina. Ova kompanija posvećena je proizvodnji i distribuciji sportske opreme i  obuće, sa posebnim akcentom na ekipnim sportovima, posebno fudbal i futsal uz posvećenost praćenju modnih trendova. Dresovi Borca izrađeni su od kvalitetnih materijala, a dizajn prati trendove u kreiranju sportske odjeće.

U opticaju su dvije garniture dresova. Crveno plava kombinacija na kojoj se u gornjem lijevom uglu nalazi grb Borca, a na prsima je istaknuto ime generalnog sponzora Prointera. Zastava Republike Srpske istaknuta je na poleđini u gornjem centralnom dijelu ispod koje je  prezime igrača sa brojem, a o dizajnu tipografije odlučivali su navijači Borca. Druga garnitura je u bijeloj boji sa crvenim i zlatno žutim detaljima što je predstavljeno kao prelazno rješenje a finalna bijela garnitura dolazi na jesen.
Juniori Omladinske škole Borca  predstavili su obje garniture dresova i prateću opremu.

– Zadovoljstvo mi je što Juventa sport i dalje nastavlja da podržava Borac. Ove godine smo, posredstvom brenda Kelme, uradili dizajn dresa i kompletne opreme zajedno sa marketinškom agencijom Omnia. Oprema je vrhunskog kvaliteta i lijepog dizajna. Želim da kažem da je Borac u Banjaluci brend koji ćemo mi i dalje podržavati i napravili smo dogovor sa aktuelnim rukovodstvom da nastavimo da sarađujemo”, rekao je predstavnik kompanije Juventa sport i bivši fudbaler Borca Zoran Deket, dodajući da Kelme opremu nosi španski Espanjol, kao i novosadska Vojvodina, ali i reprezentcija Alžira.