Najveće sele u Republici Srpskoj slavi svoje fudbalere!

Naime, Laminaci su osvojili poslije nekoliko pokušaja kada su posustajali u samom finišu, šampionsku krunu u Opštinskoj ligi Gradiška i naredne sezone će se takmičiti u Područnoj ligi, popularnoj “Kajzerici”.

Laminci su u posljednjem kolu na svom stadionu pred velikim brojem gledalaca savladali su Ratar iz Stare Topole rezultatom 4:1. Golove za veliko slavlje Laminčana postigli su Saša Dejanović, Dalibor Plavšić, te dva puta Miloš Jerinić.

– Jedna odlična sezona je iza nas! Vrijedno smo radili, trenirali da bih došli do cilja kojeg smo čekali sedam godina, mnogo energije i samopouzdanja nam je davao naš trener Branko Tomić koji je sebe dao 100 odsto za ovu titulu. Naravno, ni Branko ne bih uspio to da nije imao nevjerovatnu podršku od uprave kluba na čelu sa Dejanovićem i Drinićem koji su nam omogućili sve uslove za rad i uspjeh. Naš klub će da raste sigurno i sa velikim ciljevima ulazimo u viši rang .Cilj nam je zadržati igrački kadar i možda sa 2-3 mlada igrača osvježiti roster ekipe – poručio je čuvar mreže Laminaca i najvažniji igrač za osvajanje titule Dejan Crnomarković.

Slavlje

Posted by FK Laminci on Saturday, May 25, 2019

Slično razmišlja i Dragan Drinić, sportski direktor novog člana Područne lige Gradiška.

– Naš cilj je bio je ulazak u viši rang i to smo ispunili iako nije bilo lako. Ništa se nije znalo do zadnjeg kola ko će prvi presjeći ciljnu vrpcu. Stvarno sam jako sretan zbog toga što smo se vratili tamo gdje pripadamo. Utakmica odluke je bila na Obradovcu koju smo dobili sa 3:2. Za novu sezonu planovi su borba za vrh tabele i pokušati osvojiti Kup OFS Gradiška. Ovom prilikom želim da zahvalim našim sponzorima, prijateljima kluba i naravno našim vjernim navijačima – rekao je Dragan Drinić.

Šampionski tim Laminaca čine: Dejan Crnomarković, Radovan Marjanović, Dejan Drinić, Maksim Gojković, Saša Dejanović, Aleksandar Vujatović, Vladimir Savković, Nebojša Topić, Dalibor Kasagić, Slavisa Gačić, Milan Stupar, Dragiša Pejanić, Dalibor Plavšić, Goran Đurić, Tibor Đurić, Vedran Bilić, Miloš Jerinić, Dušan Novaković, Nemanja Batos i Milan Gvozden . Treneri: Branko Tomić i Pantelija Šobota. Uprava: predsjednik Nedeljko Dejanović, podpredsjednik: Branko Drinić, sportski direktor: Dragan Drinić, sekretar: Zoran Vujat, te članovi uprave: Dario Dabić, Dragan Ćuguz, Dejan Kasagić, Savo Majkić, Predrag Sladojević, Ranko Marjanovic i Ratko Lukić. 

G. Popović