Fudbaleri Karanovca upisali su novi trijumf na regionalnom Zapadu, pošto su na svojoj “Šljunkari” savladali Partizan sa 3:1. Držali su se kostajničani sve do 75. minuta odlično, imali su aktivan rezulltat, ali ipak do izražaja je došao kvalitet domaćina koji je na kraju slavio.

Trener Ranko Stanarević poslije izjednačenja gostiju preko Delismajlovića sve karte bacio je u napad, čak je i on sam ušao u igru, i to se vrlo brzo isplatilo. U kaznenom prostoru Gavrilović je igrao rukom, a Blaženko Tobica bez razmišljanja pokazao je na bijelu tačku. Pogodio je Grujić, baš kao i u sudijskoj nadoknadi za na kraju siguran trijumf 3:1.

 KARANOVAC – PARTIZAN 3:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Tomašević (38), 1:1 Delismajlović (64), 2:1 Grujić (74, penal), 3:1 Grujić (90, penal). Stadion: “Šljunkara”. Gledalaca: 80. Sudija: Blaženko Torbica. Pomoćnici: Miloš Kovačević i Bojan Eremić (svi iz Prijedora). Delegat: Zoran Petrović (Banjaluka). Žuti kartoni: Ducanović, Stanarević (Karanovac), Zec, Zgonjanin, Knežević, Gavrilović, Borojević (Partizan).

Karanovac: Dobrijević, Ducanović, Kojadinović (od 72. Stanarević), Tomašević (od 67. R. Račić), Milaković (od 72. Anđelić), Milošević, Šteković, Grujić, N. Račić, Vujičić, Kopanja.

Partizan: Slijepčević, Gavrilović, Grbić, Tintor, Zdjelar, Delismajlović, Zgonjanin (od 80. Borojević), Kovačević, Knežević, Zorić, Zec.