Fudbaleri Jedinstva i Ilićke odigrali su (ne) prijateljsku i veoma dosadnu utakmicu u nedelju poslijepodne na Gradskom stadionu u Brčkom!
Potpuno novi tim Jedinstva koji je u svoje redove doveo čak 15 fudbalera, izgledao je dosta bolje u prvom poluvremenu, jer su imali opasnije šanse preko Pantića i Mirića. Prvo poluvreme koje je odigrano bilo je krajnje fer i korektno, a onda u drugom poluvremenu pravi košmar oba tima.
Prvo je golmanu Vukadinoviću zaprijetio Arsić u 50. minuti, a zatim i Bojić u 53. Jedinstvo je uzvratilo u 60. minuti preko Pantića koji je dobro potegnuo, ali istakao se golman Jović. A onda cirkus i nemile scene nastaju u 70. minuti, nakon brutalnog starta Admira Čehajiča na Borisa Markovića, došlo je do tuče igrača oba tima, umješali su se golman Milan Jović i Boris Bošković koji je uhvatio za gušu domaćeg igrača, u jednom momentu sve je ličilo na UFC borbu, nije se znalo ko koga udara!
U cijelu priču uključila se i publika, koja je neprestano upućivala grube riječi i psovke. Nakon što je glavni sudija ove utakmice Goran Lakić dao četiri crvena kartona, Čehajić, Pantić (Jedinstvo) Boškoviću, Joviću (Ilićka), utakmica se nastavila, ali ne bez grubih startova i provociranja. Na kraju meč je završen rezultatom 0:0.
Ove dvije ekipe sastaju se u okviru 26. kola na drugoligaškom Istoku i možemo samo pretpostaviti šta se sprema tada….