Uz učešće čak 73 ekipe u pet starosnih kategorija (2010 – 2014) u gradi na Vrbasu u balonu kod Rebrovačke crkve, kao i na stadionu “Predgrađe” u organizaciji OFK Sport tem završen je sada već tradicionalni, 12. po redu međunarodni turnir “Trofej Banjaluka 2022“!

Bila je to još jedna revija mladosti, fudbala i talenata koji ovim prostorima ne oskudijevaju, a svoje majstorije pokazali su brojni dječaci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Federacije BiH i Republike Srpske. Među njima pored domaćina bilo je i nekoliko renomiranih ekipa poput beogradske Crvene zvezde, novosadske Vojvodine….ali ovdje treba naglasiti, da su svi pobjednici, svih 700 i nešto dječaka, koji će u svom sjećanju nositi ovo druženje, takmičenje, trofeje, pobjede i poraze.

U godištu 2014. i mlađi pobjednik je Proleter iz Zrenjanina koji je u finalu poslije izvođenja penala savladao Bistricu iz Novog Sada 2:0 (1:1). I meč za treće mjesto odlučili su penali, a slavio je Romari iz Viteza nad domaćinom OFK Sport team 1:0 (0:0).

Kod godišta 2013. najvrijedniji trofej otišao je u Doboj, u ŠF Ačko, koja je u finalu savladala dobojsku Slogu poslije penala 2:0 (0:0), dok je Crvena zvezda došla do treće pozicije trijumfom nad domaćinom OFK Sport team (1:0).

Pobjednik turnira u godištu 2012. bila je novosadska Vojvodina, koja je slavila u sudaru sa Romariem iz Viteza (3:1), dok je treće mjesto pripalo domaćinu OFK Sport team, koji je savladao Proleter iz Zrenjanina poslije izvođenja penala 2:0 (0:0).

U godišu 2011. trijumf domaćina! OFK Sport team je savladao ŠF Ačko (1:0), dok je treće mjesto otišlo u Mostar, sastavu Sporttalent koji je bio bolji od riječke ŠF Prvi gol (5:1).

Kod klinaca rođenih 2010. godine najbolja je bila dobojska Sloga, koja je u finalu savladala komšije iz Teslića, sastav Proletera (1:0), dok je bronza pripala domaćinu, pošto je u meču za treće mjesto OFK Sport team bio bolji od Čelinca 2:1.