Čini se da je banjalučki premijerligaš na duže staze riješio pitanje golmana! Mladi reprezentativac BiH Nemanja Trkulja potpisao je profesionalni ugovor sa Borcem i to na dvije godine.

Golman koji je u Borac stigao iz Kozare, i sada je standardan među stativama bio je i te kako zadovoljan činjenicom da je stavio paraf na profesionalni Ugovor.

– Želim da se zahvalim klubu i ljudima u njemu na ukazanom povjerenju i ovom ugovoru. Nadam se da ću u narednom period ispuniti očekivanja i davati svoj maksimum. Mislim da možemo i moramo bolje od ovoga, ali niša ne ide preko noći, pa i rezultati –  rekao je Trkulja.

Vršilac dužnosti trenera u FK Borac Igor Janković i čovjek zadužen za sportski sektor ističe da je ovo nastavak kontinuiteta ulaganja u budućnost kluba.

–  Želimo naprijed! Želimo afirmaciju mladih igrača i jednu ozbiljnost u radu. Svi potencijalni reprezentativci, odnosno kvalitetni mladi igrači će potpisati profesionalne ugovore kao što su neki već i potpisali. Razmišljamo o budućnosti Borca, želimo naprijed, želimo da imamo mir i sigurnost u narednom period – poručio je Janković.

U Turbulentnoj borčevoj jeseni potez sa Trkuljom koji vraća povjerenje da će na Gradskom stadionu biti bolje nego do sada….