Svi putevi u nedjelju vodiće u Omarsku!

Rudar Prijedor ima veoma teško gostovanje pred sobom, iako tabele kaže da bi to trebao da bude možda jedan od lakših zadataka za “zeleno-crne”, svi su svjesni da u predstojećem derbiju nema favorita, barem ne na papiru.

-Bolja atmosfera je u ekipi nakon pobjede protiv Famosa – započeo je priču šef Stručnog štaba Rudara Prijdora Vule Trivunović, pa nastavio:

-Sretan sam zbog igrača, jer sa manjim opterećenjem ući će u ovaj lokalni derbi. Veliko poštovanje i respekt imamo prema Omarskoj, ali ako budemo pravi, i ako teren bude dozvoljavao da igramo svoju igru, ne bi trebalo da bude straha. Imamo još dva trening, i vjerujem da ćemo spremni dočekati ovu utakmicu pred siguran sam velikim brojem navijača – istakao je Trivunović.

Dobra okolnost za njegov tim svakako je i činejnica da nema povrijeđenih igrača, niti onih koji imaju kartone, pa može računati na sve raspoložive snage.

Nemanja Ratković vjeruje da će utakmica u Omarskoj značti prekretnicu za njegovu ekipu.

-Pobjeda protiv Famosa puno značila da se dignemo, jer bili smo u krizi. Siguran sam da ćemo u naredna četiri kola pokazati da smo pravi, i da ćemo iz njh izvući maksimalan broj bodova – poručio je Ratković.