Ekipa „Barber šop“ trijumfovala je na 54. tradicionalnom turniru u malom fudbalu „Kotor Varoš 2022“ savladavši u finalu sastav SU „Drinić“ rezultatom 5:0.

Prethodno su u polufinalu Mirković, DŽombić, Orašanin i drugovi nadvisili sastav Kneževa rezultatom 5:1, dok je SU „Drinić“ bio bolji od ekipe „Malt fas“ i slavio sa 4:2.

Za najboljeg igrača turnira proglađen je član pobjedničke ekipe Vladimir Džombić, epitet najboljeg golmana ponio je njegov saigrač Srđan Modić, dok je najbolji strijelac sa 6 golova Dejan Živković, takođe član pobjedničkog sastava.

-Tokom čitavog turnira smo igrali konstantno i na kraju sasvim zasluženo osvojili prvo mjesto. Pohvalio bih organizaciju turnira, koji je po kvalitetu i broju ekipa bio meću najboljima u regionu – istakao je najbolji igrač turnira Vladimir Džombić.

U konkurenciji preduzeća i javnih ustanova prvo mjesto je osvojila ekipa „Sporteka“, koja je u finalu savladala ekipu Šumskog gazdinstva „Vrbanja“ rezultatom 3:1.

Za najboljeg strijelca i igrača u ovoj kategoriji proglašen je Elvedin Letić, dok je najbolji golman Darko Trivunović, oba članovi pobjedničkog sastava.

Kod pionira, nakon što je regularni dio završen bez pobjednika, trijumfovala je ekipa „Moma trans“, savladavši u finalu poslije boljeg izvođenja kaznenih udaraca sastav FK „Branešci“ rezultatom 5:4.

U konkurenciji dječaka za najboljeg golmana proglašen je Saša Joldžić iz pobjedničke ekipe, njegov saigrač Jovan Stojanović je ponio epitet najboljeg igrača, dok je najuspješniji strijelac sa četiri gola Petar Kovačić iz ekipe FK „Branešci“.

Pehare, diplome i novčane nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i njegov zamjenik Mladen Trivunović.
Na turniru je u tri uzrasne kategorije učestvovalo ukupno 40 ekipa.

Generalni pokrovitelj turnira je bila opština Kotor Varoš, a uspješan organizator JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“.