Naprijed možda ove sezone takmičarski nije bio na visini zadataka (iako kao novajlija vrh drugoligaškog Zapada uopšte nije loš rezultat), ali je svakako apsolutni pobjednik takmičenja! Bez i jedne mrlje odradio je sezonu, boreći se sa svojim problemima, i imajući viziju da rade nešto što je korisno za cijelu društvenu zajednicu, pa i šire.

Tako su u posljednjem kolu na drugoligaškom Zapadu ugostili trnsku Slogu (1:2) i čestitali im plasman u elitu Srpske, ali mnogo važnije od svega jeste da je na Obilićevu po prvi put “zasijala” u dimnoj zavjesi nova tribina!

Tačno 300 stolica bilo je pretijesno da primi sve one koji su htjeli biti dio Naprijedove priče, koja je zaista napravila impozantne korake, od sedam milja, kada je u pitanju infrastruktura, pa otuda i ne čudi da veliki broj djece pohodi ovaj umiveni stadion.

Na tribinama i gradonačelnik Draško Stanivuković, osmjesi na licu i “čudotvorca” Vladimira Rosića, koji je zajedno sa timom ljudi oko sebe preporodio Naprijed. Nema ljutnje, tu je u prvim redovima i Čedo Ševarika, čovjek koji je godinama održavao Naprijed u životu, samo on zna kako….Svi oni koji vole klub s drug strane Vrbasa, bili su tu.

Neka lijepa priča koja u današnjim vremenima i nije tako popularna, ali još uvijek “pije vode” među ljudima zdravog razuma.

Dok ide naprijed, Naprijed će imati i našu podršku……