U amfiteatru fakulteta “Apeiron” u Banjaluci održan je seminar za trenere klubova Prve i Druge lige Republike Srpske, u sklopu priprema za početak proljećnog dijela sezone u saveznom rangu takmičenja.

Bilo je prisutno više od stotinu članova stručnih štabova prvoligaša i drugoligaša, kao i omladinskih liga koje su pod ingerencijom Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Predavači na seminaru su bili Munir Talović, direktor Edukativnog centra Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Branislav Krunić, nekadašnji reprezentativac i trener.

Nakon seminara u Banjaluci podijeljene su trenerske licence za proljećni dio sezone 2022/23. bez kojih stručnjaci neće moći da sjede na klupama svojih klubova.

Poslije Banjaluke Munir Talović je održao seminar i u Gradišci za trenere Regionalne lige Republike Srpske, grupa zapad, obzirom da ovo takmičenje vodi Područni Fudbalski savez Gradiška.

Seminar za trenere Regionalne lige Republike Srpske, održan je u Tesliću, a za grupu istok u Bijeljini, biće 26. februara.