Dobra fudbalska predstava u Šibovskoj i na kraju pobjeda Torpeda (1:2), ali da je bilo i obrnuto ne bi bilo nezasluženo!

Borac se odlično nosio sa liderom “kajzerice” prvo poluvrijeme imao i prednost pogotkom Mandića, ali u nastavku iskusniji tim iz Cerovljana dolazi do preokreta. pogađali su Kumić u 49. minutu, te za pobjedu Kojić u 77. minutu.

Meč je obilovao i velikom nervozom, viđena su i tri crvena kartona, od čega je domaćin dobio dva, koji je inače, imao i velike primjedbe na suđenje Gorana Gavranića iz Laktaša sa svojim pomoćnicima. U Šibovskoj smatraju da su kartoni prestrogo pokazani, kao i da jednu situaciju nije želio da vidi i pokaže na 11 metara za domaćina, što bi sasvim sigurno dalo potpuno drugi tok ovoj utakmici.

Torpedo suvereno drži vrh sa 30 bodova, dok je Borac ostao na 10. poziciji sa 13 bodova.

BORAC ŠIBOVSKA – TORPEDO 1:2 (1:0)

Strijelci: 1:0 Mandić (33), 1:1 Kumić (49), 1:2 Kojić (77). Stadion: u Šibovskoj. Gledalaca: 50. Sudija: Goran Gavranić (Laktaši). Pomoćnici: Dušan Ostojić (Glamočani) i Nemanja Despotović (Laktaši). Delegat: Nenad Marić (Prnjavor). Žuti kartoni: Kljunić, M. Milinčić (Borac Šibovska), Sabljić, Gajić (Torpedo). Crveni kartoni: Mišo Mandić (Borac) u 72. minutu, Slađan Đurić (Borac) u 89. minutu, Dragan Dumonić (Torpedo) u 72. minutu.

Borac Šibovska: Debeljak, Đurić, Adamović, Đukić, Mandić, Janković, Domuz, Čajić, Kljunić, M. Milinčić (od 81. F. Milinčić), Duronjić (od 65. Blagojević).

Torpedo: Kozić, Obradović, Telić, Kojić, Kumić, Amović, Dumonić, Sabljić (od 81. Šinik), Gajić, Paštar, Bajić.