Oživjelo je i u Sportskom Centru „Drago Kovačević“!

Drugoligaš iz Žeravice je  počeo pripreme za nastavak sezone prije tri dana. Trener Marko Tešić može račubnati na usluge svih igrača koji su iznijeli teret jeseni, izuzev trojke koja je napustila klub. Riječ je o Stefanu Dujakoviću, koji se vratio u Borac, Mili Kovačeviću, povratniku u Kozaru, te Aleksandru Vučiću.

-Tek smo na početku priprema, mislim da imamo dosta vremena da se spremimo. Koliko god to zvučalo možda i smiješno, i dalje su ambicije Jedinstve veoma skromne, a one glase opstanak. Za sad nas još niko nije pojačao, ali smo  u pregovorima s nekoliko igrača,  i u naredna dva- tri   dana  trebali bi imati  zaokružen igracki kadar. Tokom pripremnog perioda odigraćemo pet kontrolnih utakmica,  a rivali su nam Karanovac, Kozara iz Gradiške, juniori Borca iz Banjaluke, te dva banjalučka regionalca Lauš i Naprijed – reko je šef stručnog štaba Jedinstva iz Žeravice Marko Tešić.

Jedinstvo je jesenji dio prvenstva okončalo na trećoj poziciji, sa skorom od deset pobjeda, tri remija i dva poraza, osvojivši 33 boda, četiri manje od vodeće  Alfa  Modriče.

G. Popović