Uspio je Željo na “Predgrađu” u još jednom dobro meču namučiti velikog favorita ovog šampionata, Radnik iz Bijeljine, a meč je završen bez pobjednika, ali i golova (0:0). A, na golu prvoligaša iz Banjaluke stoji mladi (2003) Veljko Tamindžija, momak, koji čak na osam od 12 utakmica nije primio gol!

Pored Radnika, njegova mreža ostala je netaknuta u sudarima sa Alfa Modričom (3:0), Borcem KD (3:0), zvorničkom Drinom (3:0), Leotarom (3:0), Omarskom (4:0), Sutjeskom (2:0) i Slobodom (3:0).

Golove primao u mečevima sa Kozarom (1:2), Laktašima (0:1), BSK-om (2:4), Famosom (1:2), i lako je prepoznati matricu, da Tamindžija u mečevima gdje je Željo slavio, nije primio pogotka!

Svoju mrežu uspio je sačuvati netaknutu čak 720 minuta, što je s obzirom da je odigrano samo 12 kola, zaista izvanredan učinak i ovog vrijednog momka, koji je prošao kompletnu školu OFK Sport team od najmlađih dana do seniorskog staža i stavlja ga u fokus onih pred kojima je sjajna budućnost.

Na taj način nastavlja sjajnu nisku golmana koje je Željo izbacio u posljednjih nekoliko godina, od Vladana Kovačevića, preko Kukrike, pa do Nikole Ćetkovića. Tu treba naglasiti i sjajan rad trenera golmana Ognjena Šatare, ranije i Asmira Avdukića, a čini se da je sada vrijeme došlo za Tamindžiju……