Filip Svjetlanović i Vidosav Mušić nova su lica u redovima LJubić. Oba fudbalera igraju na pozicijama odbrambenih igrača, čime bi klub trebao dobiti na kvalitetu i širini kad je u pitanju zadnja linija.

Svjetlanović koji igra na poziciji štopera, u LJubić dolazi iz redova Zvijezde 09. Rođeni Banjalučanin, pored Zvijezde 09, nastupao je u mlađim selekcijama Borca, Krupe, Sarajeva.

– Pri izboru nove sredine presudila je činjenica što sam čuo dosta finih stvari o klubu, od same organizacije, uslova, ekipe. Kroz sve to, uz moj rad i trud, vjerujem da u Prnjavoru imam šansu da napredujem i da kroz dobre igre napravim iskorak u karijeri. Vjerujem da ću tokom sezone skupiti dosta minuta, kao i da će ekipa ostvariti zapažene rezultate – rekao je Svjetlanović za klupski sajt.

Drugo današnje, a peto pojačanje u ljetnjem prelaznom roku dolazi iz Slavije iz Istočnog Sarajeva. Riječ je o Vidosavu Mušiću, Banjalučaninu rođenom 2000. godine, koji igra na poziciji bočnog odbrambenog fudbalera.

– Prošla sezona u dresu Slavije bila je moja debitanska u seniorskom fudbalu. Od nove očekujem da bude još bolja. LJubić je odlična sredina, posebno za mlade igrače, za njihovu afirmaciju i dalji razvoj. Očekujem dobru saradnju – poručio je Mušić na svom predstavljanju.

Prije Slavije, sa kojom je igrao Prvu ligu, Mušić je nastupao za omladinske selekcije Sarajeva, te banjalučkih klubova Borac i Omladinac.