U duhu slogana iz naslova, tako će biti na stadionu Željezničar Sport Team u nedjelju. Slavljenička atmosfera, a kao i ne bi kada je tim s “Predgrađa” umakao rivalima da je mnogo prije kraja bilo jasno ko će u elitu RS.

Duel sa Slobodom izuzev prestiža nema nikakav značaj, ali prije i poslije njega biće sve u svečarskom raspoloženju. Sat vremena prije početka meča sve generacije na “Predgrađu” imaće slikanje, naravno uz seniorski tim, kao predvodnik novog talasa u fudbalu Srpske, a poslije meča “što bi se reklo” veselje uz “iće i piće” na stadionu.

Naravno da ćemo igrati u najjačem sastavu, bez obzira na to što smo šampioni. Baš protiv Slobode jesenas na “Mlakvama” prelomili smo šampionat, i želimo sada da pred velikim brojem naših navijača i simpatizera proslavimo ono što smo dobro radili na terenu u proteklih godinu dana – poručio je Branislav Krunić, trener – igrač Željine lokomotive.

Duel Željezničar Sport Team – Sloboda igra se u nedjelju od 17.30 časova, ali na “Predgrađu” biće veselo i mnogo ranije. Pridružite se, i feštajte sa najboljima,….