U trebinjskom motelu “Mosko” danas su se mogli sresti brojni fudbaleri iz Republike Srpske i Srbije, estradne zvijezde iz regiona, ugledni privrednici i javni radnici. Ovaj put razlog za to nije bila čuvena janjetina po kojoj je ovaj kraj nadaleko poznat, nego vjenčanje Stefana Paranosa, fudbalera koji je u svojoj karijeri ostavio značajan trag u Leotaru, subotičkom Spartaku, Zvijezdi 09, Slaviji iz Istočnog Sarajeva, bijeljinskom Radniku, za koji je nastupao u tek završenoj sezoni.

Izabranica njegovog srca je Anja Đurasović iz Novog Sada, koja takođe ima hercegovačke korijene.

Iako ga je „načepila“ na samoj ceremoniji vjenčanja, što je po narodnom običaju znak da će voditi glavnu riječ u braku, novopečeni mladoženja nije tražio faul.

Njihov kum Zoran Milić, fudbaler Leotara koji je ove sezone u nekoliko utakmica nosio kapitensku traku, u ulozi arbitra samo je dobacio: Igraj dalje“!

No, muzika je doskočili i njemu. „Hajde kume razvij kolo, razveseli se, nemoj pare žaliti, ti potroši sve…“ Mlađani kum je pojačao tempo tako da se nastavilo u ritmu najjačih evropskih liga. Oborili su sve rekorde po pretrčanim kilometrima i više puta ulazili u produžetke i nadoknadu.

Na svadbenom veselju u najboljoj formi bili su mladoženjini saigrači iz Radnika, čija je uprava poslala prigodne pokolone, trebinjskog Leotara i TSC iz Bačke Palanke…

Svadba, svadba, mašala.