Ekipa “Duge” iz Trnovca kod Gračanice pobjednik je trećeg Memorijalnog turnira u malom fudbalu “Stojan Tomić Čupo”, koji je održan u Modriči u znak sjećanja na bivšeg fudbalera Modriče i Borca iz Šamca.
Fudbaleri “Duge” su u finalnoj utakmici, odigranoj sinoć na sportskom poligonu u mjesnoj zajednici Modriča četiri, rezultatom 1:0 savladali tim “Čupini prijatelji” iz Modriče.

Treće mjesto na trodnevnom turniru osvojila je ekipa “Tišljor prom” iz Gradačca.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Demonjić iz drugoplasirane ekipe, a za najboljeg golmana Jovan Pajkanović, član pobjedničkog tima.

Na turniru je učestvovalo 26 ekipa iz Doboja, Dervente, Šamca, Gračanice, Gradačca, Brčkog, Tuzle, Srebrenika, Vukosavlja, Odžaka i Modriče.

Turnir su organizovali prijatelji i saigrači Stojana Tomića (22) koji je, tada član Fudbalskog kluba Borac iz Šamca, tragično preminuo na utakmici 19. juna 2013. godine u Derventi, od posljedica srčanog udara.

U ime organizatora, Dražen Lukić je rekao da je na turniru, uz fer-plej, prikazan dobar fudbal.

– Turnir, koji je pratilo nekoliko stotina posjetilaca, dokaz je da prijatelji, građani Modriče i sprotisti iz cijele BiH nisu zaboravili Stojana – rekao je Lukić.

On je dodao da je turnir podržala opština Modriča, kao i veliki broj sponzora.