Zvijezda ili Krupa boriće se za pobjednika Kupa BiH. Voljom žrijeba odlučeno je da dva predstavnika iz Republike Srpske ukrste koplja u polufinalu ovog takmičenja.

Dva kluba koja se u poslednjih nekoliko godina izrasli u najeminentnije na našem području, sa uslovima i više nego evropskim za naše prilike. Na čelu tih klubova stoje i istinski sportski radnici, Boris Stanišić i Draško Ilić, koji se vesele novom susretu.

-Šta reći, žrijeb je takav kakav je. Nama je bilo potpuno svjedno, i bez obzira na ime i renome protivnika, vidimo svoju šansu u dva meča. Neka bude spektakl, ko god da prođe, i Republika Srpska imaće predstavnika u finalu Kupa BiH. Bićemo pravi domaćini našim prijateljima iz Krupe na Vrbasu, zaista se radujem ovim susretima – poručio je Boris Stanišić, prvi čovjek prvoligaša Srpske iz Etno Sela Stanišići.

Slično razmišlja i Draško Ilić.

-Smatram da smo dobili protivnika kojeg nećemo podcijeniti. Zvijezda je iza sebe ima mnogo toga što nas poziva na oprez. Opet s druge strane, zadovoljni smo žrijebom jer sa druge strane mogao je stajati i Željezničar. Radujemo se susretima sa našim sportskim prijateljima iz Etno Sela Stanišići. Vjerujem da će oba meča biti spektakli, svako na svoj način – poručio je Ilić.

Zvijezda – Krupa, srijeda, 11. aprila u 16.30 časova, i revanš sedam dana kasnije u Krupi na Vrbasu, utakmice za finale Kupa BiH, i možda evropsku vizu….