Iako je imao srce kao gromadu, Svetko Ćibić Ćiba, nije dobio najvažniju bitku svog života…Ako je za utjehu, uhapšen je ubica koji je pobjegao sa lica mjesta nesreće….

Lice iz Kozarske Dubice čiji su inicijali M.B. uhapšeno je nakon što je u mjestu Jošik “audijem 80” udarilo pješaka iz te opštine koji je noćas podlegao povredama u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci.
Ćiba je preminuo noćas oko jedan čas, saopšteno je danas iz Policijske uprave /PU/ Prijedor.

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška u mjestu Jošik u noći sa subote na nedjelju, između 3.15 i 6.50 časova.

“Ćibić je zatečen na mjestu nezgode sa teškim povredama, a vozač se nepoznatim vozilom udaljio – navedeno je u saopštenju.

Povrijeđeno lice je juče ujutru prevezeno u UKC, uviđaj saobraćajne nesreće izvršili su postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i pripadnici Policijske stanice Kozarska Dubica, a istog dana oko 16.00 časova uhapšen je i odbjegli vozač.

Protiv M.B. biće podnesen izvještaj tužilaštvu za počinjena krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi.

Mjesto i vrijeme sahrane Svetka Ćibića biće naknadno saopšteno.