Kako se obično kaže u šali “snijeg nas je iznenadio u januaru”, može se potpuno preslikati i na fudbalska zdanja u Srpskoj. Debeli bijeli prekrivč zagospodario je gotovo svim objektima, uz konstataciju, da za sada premijerligaši imaju veće probleme, jer su krenuli sa pripremama, dok prvoligaši i oni niži tek kreću. Za nadati se da će i uslovi se popraviti, i barem tako olakašati rad svim klubovima, koji i onako teško preživljavaju sa virusom korona, koji je ispraznio blagajne.

Gradski stadion u Banjaluci se zabijelio, ali u Borcu imaju i rezervnu varijantu, teren s vještačkom travom, pa se za sada radi bez problema, a slijede i pripreme u Trebinju, a potom i Antaliji.

Gotovo identična situacija je i u Semberiji, gdje se priprema Radnik. Gradski stadion je zabijelio…..

Za sada najbolje uslove imaju u Krupi na Vrbasu! Agilna Uprava očistila je vještak, da bi ekipa nesmetano radila do odlaska u Međugorje.

Prvoligaši još daleko od pravih uslova. Željezničar Sport team je krenuo sa radom, i “Predgrađe” je djelimično očišćeno, jer u pitanju je vještak, ali takva situacija nije na ostalim terenima. Mi pokazujemo stadion u Prnjavoru “SC Siniša Peulić”, kao i dobojske “Luke”, koji su za sada kao i pretpostavljamo svi ostali u debeloj hladovini pod snijegom.

Idemo i do Šamca, do Gradskog gdje stoluje Borac na drugoligaškom Zapadu. Snijeg je zabijelio i Posavinu, pa i borčev hram….

Još jedan Borac, i to onaj iz Bosanskih Lužana, regionalac sa Centra. Snijeg poprilično velik, gospodari i ovim zdanjem….

Vjerujemo da je slična situacija i na svim ostalim stadionima. Zato, šaljite nam fotografije iz vaših gradova, sela i klubova i to na našu Fejsbuk stranicu, kako bi upotpunili kolekciju svih stadiona u Srpskoj pod snježnim pokrivačem….