Finalni turnir „Max Sport Team Juventa cup 2018“ protekao je u apsolutnoj dominaciji domaćina! U finalu sastale su se dvije ekipe OFK Sport Team, bijeli i plavi, a trijumf je odnio „prvi sastav, bijli sa 2:1. Na taj način Sport Team je dobio i vrijedan ček sponzora kompanije „Juventa“ od 1.700 maraka (prvo mjesto 1.000 maraka, drugo 700), dok je treće mjesto pripalo i najprijatnijem iznenađenju turnira Ljubiću iz Prnjavora koji je slavio u utješnom finalu protiv Starsa iz Gradiške sa 2:0 (nagrada 500 maraka).

Uz odličnu igru mladih banjalučana dominirao je Matej Deket, koji je od osam pogodaka za svoj tim postigo sedam! Očigledno da iver ne pada daleko od klade, jer Matej je sin nekadašnjeg prvotimca Borca, Ljubića, Čelika,… Zorana Deketa.

OFK Sport Team je u prvom meču igrao bez golova sa Rudar Prijedorom (0:0), da bi savladao Stars 2:0 (Deket 2), Tekstilac 1:0 (Deket), u polufinalu Ljubić 3:0 (Deket 2 i Savanović), te u pomenutom finalu drugu ekipu OFK Sport Team sa 2:1 (Deket).

Treba napomenuti da je u drugom polufinalu ekipa OFK Sport Team „plavi“ bila bolja od Starsa iz Gradiške (3:0).

Ekipu koju prevodi trener Radomir Popović sačinjavali su: Bunić, Živković, Lakić, Strika, Deket, Grahovac, Savanović, Slijepčević, Jovanović i Puškar. Njihove kolege u plavim dresovima predstavljali su: Bijelić, Mikić, Jauz, Bosnić, Predojević, Topić, Mrđa, Milojčić, Smiljić, Macanović, a vodio ih je Željko Mrđa. 

Uspješan organizator u balonu kod rebrovačke crkve „Max Sport Team Juventa cup 2018“ bio je OFK Sport Team, a „Juventa“ se  pokazala još jednom društveno odgovornom kompanijom, koja misli na buduće generacije, pružajući podršku najmlađima….