I dok su oči cijelog svijeta uperene prema Rusiji i Mundijalu, u Republici Srpskoj, gotovo u svim rangovima takmičenja još uvijek se ne zna ko gdje pripada, odnosno koje ekipe napuštaju lige, ko ostaje, neki su najavili da neće u viši rang takmičenja….Srpska stvarnost.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da će na tapet doći i poslednje kolo u nekim ligama, a tu prije svega mislimo na drugoligaški Zapad! Prema izvještajima specijalnih posmatrača, dueli u Modriči (Alfa Modriča – Vranjak 2:2) i Petrovu (Ozren – Mladost 4:3) naći će se na tapetu Odbora za hitna pitanja FSRS!

U izvještaju specijalnog posmatrača iz Modriče Đorđa Starčevića jasno piše da utakmica nije regularna!

Šta i kako će reagovati Odbor za Hitna pitanja, da li će biti kažnjavanja, što znači da će se tabela ponovo krojiti za zelenim stolom, ostaje nam da vidimo, ali izvjesno da bi Vranjak i Ozren mogli se naći na ledu, pa čak i završiti u regiji!

Pored utakmica na drugoligaškom Zapadu, spominju se još neke utakmice sa Istoka, kao i jedna sa regionalnog Zapada, a nju nije teško pogoditi, riječ je o meču Partizan – Karanovac.

Vrlo brzo ćemo vidjeti šta nas sve čeka, ali fudbalski i te kako burno ljeto…..