U finalnoj utakmici Opštinskog Kupa Srbac odigranoj na gradskom stadionu, fudbaleri Sloge savladali su  Mladost iz Bajinaca rezultatom 4:3, koji su tako predali trofej najbolje ekipe na opštini koji su osvojili u dvoboju sa Kladarima prošle godine.
Na otvaranju susreta Mladost je zaprijetila preko Igora Nježića koji je izašao jedan na jedan s golmanom Brankom Grahovacem , zaobišao ga, ali loptu je nakon njegovog udarca s gol linije izbio Radan Zelenac. U 9. minutu Nikola Stanišljević je s 20 metara uputio udarac, ali golman Dobrijević uz dosta muka uspio da izbaci loptu u korner. Mladost je povela u 13. minuti preko bivšeg igrača Sloge Igora Nježića koji je lijepo primio loptu na oko 10 metara od gola, namjestio se i precizno pucao i spremio loptu u donji desni ugao golmana Grahovaca. U 25. minutu Nikola Kopanja je prošao po lijevoj strani i uputio centaršut na drugu stativu, tamo je Milovan Novaković odlično spustio loptu za Predraga Travar koji šutira iz prve, ali tik pored gola. U 31. minutu Saša Kojadinović je srušio Predraga Travara u kaznenom prostoru, a iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca precizan je bio Travar za 1:1.
Sloga je je prekrenula rezultat na 2:1, preko Zlatka Grgeca koji je šutirao sa 14 metara iskosa, lopta je na putu do gola zakačila jednog protivničkog igrača i prevarila golmana. U 54. minutu Nježić je oboren u kaznenom prostoru, a glavni sudija Bojan Balaban je pokazao na bijelu tačku, a siguran sa 11 metara za 2:2 bio je Jovan Lukajić.
Fudbaleri Mladosti došli su do novog vodstva u 64. minuti utakmice. Igor Nježić je prošao po lijevoj strani, poslao loptu do Lazara Sember koji je sa desetak metara poslao loptu u mrežu za 2:3.
Radost gostiju nije puno trajala,dvije minute kasnije, golman Sloge Branko Grahovac je majstorski izveo slobodni udarac, prebacio živi zid, neobranjivo pogodio za 3:3.
Konača rezultat postavio je Milovan Novaković u 76. minutu kada je je primio odličan pas u šesnaestercu, izašao sam ispred golmana Dobrijevića i rutinski ga matirao 4:3. 
G. Popović