Na Gradskom fudbalskom stadion “Luke” u Doboju iduće sedmice počinje izgradnja hibridnog terena procijenjene vrijednosti oko 2.000.000 KM, najavio je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić!

Jerinić je naveo da je riječ o projektu koji je Gradska uprava potpisala sa Fudbalskim savezom BiH, dodajući da je paralelno u postupku nabavka i postavljanje reflektora kako bi Sloga mogla zadržati licencu da utakmice Premijer lige BiH igra na “Lukama”.

-Mnogo je posla još pred nama. Naše ambicije su da klub nastupa u Evropi, i zato radimo na infrastrukturi, ali i jačanju omladinskog pogona – izjavio je Jerinić.

On je rekao da ovaj klub ima ambicije da nastupa na evropskim takmičenjima i da se zato radi na osnaživanju infrastrukture, ali i jačanju mlađih selekcija.

Predsjednik Sloge Miroslav Kršić na današnjoj konferenciji potpisao je ugovor o produženju saradnje sa šefom stručnog štaba Vladom Jagodićem i radi postizanja boljih rezultata za narednu sezonu najavio niz aktivnosti kako bi se unaprijedila infrastruktura i igrački kadar.

Jagodić je rekao da se igrači okupljaju 19. jula i da će do tada biti poznato ko će i dalje nositi dres ovog kluba, te izboriti nastup u prvom timu s obzirom na to da se opraštaju od šest igrača. Pripreme će biti na Zlatiboru, gdje će se odigrati pet kontrolnih utakmca, a rivali će biti poznati za nekoliko dana. Dakle, ekspedicija Sloge će odraditi na srpskoj planinskoj ljepotici od 05. do 19. jula, 23. jula planirana je i generalna proba, a sedam dana kasnije trebao bi da startuje i novi šampionat Premijer lige BiH.