Pred fudbalerima Sloge je još jedan težak gostujući ispit, ovaj put u Posušju. Optimizma ima, poručuje trener Vlado Jagodić.

– Peto uzastopno gostovanje. Ni jedno nije lako, pa neće biti ni ovo. Igrama do sada ne mogu reći da sam nezadovoljan, izuzev meča u Banjaluci, gdje je bio splet nekih čudnih okolnosti. Naš rival ima pravo da razmišlja da ćemo biti lak zalogaj, a mi ćemo pokušati popraviti efikasnost. Idemo po pozitivan rezultat, da na reprezentativnu pauzu odemo svi zadovoljni. Nenormalan raspored u ovih pet prvih kola, sve će se okrenuti, treba biti strpljiv i nastaviti graditi ono što nam je cilj, da Sloga bude jak kolektiv – poručio je Vlado Jagodić, šef stručnog štaba Sloge Meridian.

Izuzev Nikole Dujakovića, svi igrači su u pogonu i konkurišu za ovaj meč.

Lijevi bek Srđan Grabež napominje da ovaj meč može biti prekretnica ovog tima.

-Zahtjevna fizički utakmica pred nama. Biće dosta dugih lopti, imaju kompaktnu ekipu, kvalitetnu. Brzo smo zaboravili Borac i okrenuli se prema Posušju. Poštovanje postoji, ali strah ne. Ako budemo na svom nivou, rezultat ne bi trebao da izostane – poručio je Grabež.

Duel na “Mokrom docu” u Posušju igra se u subotu pod svjetlošću reflektora sa početkom u 19.30 časova, a ekipe će sa centra povesti arbitar iz Zenice Sabrija Topalović.