Iako je u najavi to trebao biti derbi, od toga nije bilo ništa! U meču 20. kola na regionalnom Zapadu fudbaleri Karanovca isprašili su komšije iz Kneževa sa 6:0!

Nakon dugo vremena Karanovčani su se vratili na svoju “Šljunkaru” i još jednom pokazali da će ona biti neosvojiva tvrđava za mnoge…

Igrač odluke bio je Nebojša Anđelić, iako već u godinama, još jednom je pokazao da je majstor ove igre, i sa het-trikom oduzeo je Progresu svaku nadu u dobar rezultat. Još su se u strijelce upisali Grujić, Tomaš i Tomašević.

Izabranici trenera Ranka Stanarevića nastavljaju trku sa Goricom za prvim mjestom i po svemu sudeći ovaj dvoboj na “Šljunkari” mogao bi odlučiti putnika za drugoligaški Zapad….

KARANOVAC – PROGRES 6:0 (3:0)

Strijelci: 1:0 Anđelić (26), 2:0 Anđelić (38, penal), 3:0 Grujić (45), 4:0 Tomaš (60), 5:0 Anđelić (61), 6:0 Tomašević (71). Stadion: „Šljunkara“. Gledalaca: 100. Sudija: Bojan Aničić (Laktaši). Pomoćnici: Dejan Stjepanović (Banjaluka) i Bojan Stojković (Srbac). Delegat: Vedran Moravac (Gradiška). Žuti kartoni: M. Budić, Verić (Progres).  

Karanovac: Pupovac, Bojanić, Aleksić, Anđelić (od 68. Tomašević), dedić, Milosavljević, Grujić, Vuković (od 72. Kojadinović), Tomaš (od 74. Vasilić), Vindžanović, Šteković.

Progres: Marković, Stojanović, Svjetlanović, Ljuboja, Dukić (od 67. Barjaktarević), Kulišić (od 61. Bojić), Bunić, Verić, M. Budić, Čelić, Vujančević (od 70. Vuković).