FK Laktaši Admiral bet polako privode uspješnu sezonu, iako je do kraja ostala još jedna domaća utakmica, sa zvorničkom Drinom. Ono što su zacrtali, osvareno je u svim kapacitetima, izuzev želje da se domognu pehara Kupa Republike Srpske, ali kako je u finalu bio premijerligaš Borac, otpor i sve ono kako je tekao finalni meč, daju Laktašima vjetar u leđa, da ni oni najveći nisu više tako daleko….

Igrački, odlično posložena ekipa, ali ako se želi ići naprijed, trebalo bi se dodatno pojačati, što i žele u agilnoj Upravi, koja je najavila remont ekipe. Već se može pretpostaviti ko su ti igrači sa kojima će se pričati o nastavku saradnje, a njih nije malo, ali isto tako biće onih kojima će se zahvaliti na ukazanom povjerenju i poželiti srećan put u neku novu sredinu. Tako je to u fudbalu, previše sentimentalnosti nema i nesmije da bude….To su u nekoliko navrata najavili i prvi operativci kluba predjednik Miroslav Bojić, te direktor Igor Radeljić, da je cilj da ekipa poslije svakog prelaznog roka bude jača.

A da su na pravom putu pokazuje i posljednji Prvenstveni duel u kojem su u Prnjavoru očitali lekciju Ljubiću (0:5), iako istrošeni i fizički i mentalno nakon finala “Dr Milan Jelić”, standarde koje su postavili sami, ispunjavaju za sada odlično. I

gračka trika sigurno da će postojati, kao i u svakom prelaznom roku, neka imena, želje, ali i mogućnosti već se znaju, ali nije u redu iznositi ih u javnost dok se šampionat ne završi. Slijedi, pauza, odmor, koji će biti i te kako potreban, barem igračima, a Uprava će u tih mjesec dana sijati ono što bi ekipa trebala žnjati tokom cijele sezone.

Neće biti monotono u Laktašima, to već sada možemo lako zaključiti…..