U srijedu od 18 časova u Trofejnoj Sali na Gradskom stadionu održaće se vanredna Izborna Skupština FK Borac. Svakako da će naznačajnija tačka biti izbor novog predsjednika, i ako ne bude kakvih izneneđenja, sasvim sigurno da će  fotelju sjesti banjalučki privrednik Branko Kovačević, umjesto odlazećeg Dejana Kusturića.

Pored izbora za predsjednika, biraće se i novi Upravni odbor, kao i Nadzorni odbor, a biće izabrani i novi članovi Skupštine FK Borac.

Svakako, ko god  da se prihvati posla, neće mu biti lako, jer Borac najviše muče problemi finansijske prirode. Nakon kraha, rezultatski ekipa se stabilizovala, ubjedljivo osvojila jesen u šampionatu Srpske, ali i na tom polju potrebno je dovesti nekoliko ili više dobrih pojačanja, kako bi Borc bio ravnopravan rival najboljim ekipama u Premijer ligi BiH. Završen je i pomoćni teren, pa će tako sve generacije Borca, od najmlađih cicibana do seniora imati mnogo bolje uslove za rad, nego što je to do sada bio slučaj.

Podsjećamo da je naš portal, prvi, mnogo ranije od svih ostalih medija, 18. juna donio ekskluzivnu informaciju da će Kovačević biti novi predsjednik Borca. Kao i obično, pogodili smo,…