U nedjelju od 13.00 časova u Rogatici trebao je da se igra jedan od zanimljivijih duela 15. kola drugoligaškog Istoka, gdje Mladost dočekuje Stakorinu iz Čajniča.

A, ovaj duel imao je i te kako neslavnu najavu, barem kada je u pitanju Mladost iz Rogatice. Naime na Instagram profilu istakli su da im u goste dolazi ni manje ni više već “NAODVRATNIJA EKIPA LIGE”! A što je još više raspalilo atnosferu, jesu brojni lajkovi i komentari podrške na ovakvu skandaloznu najavu utakmice.

Bez obzira šta se dešavalo između ovih rivala u prošlosti, ovakve najave nisu dobrodošle, jer Stakorina samo tri dana kasnije igra možda i najznačajniju utakmicu u svojoj istoriji, četvrtfinale Kupa Republike Srpske, kada na svom stadionu dočekuju aktulenog šampiona Srpske i jesenjeg šampiona, sastav Krupe.

Sve to bi trebalo da znaju i u Rogatici, čije je rukovodstvo odobravajući ovakvo ponašanje, prekršilo sve kodekse, i sasvim sigurno da ovakvu najavu trebaju sankcionisati i disciplinski organi FSRS, jer u suprotnom, umjesto fudbala u nedjelju u Rogatici moglo bi biti svega…..