Rezultatske uspjehe na terenu najprijatnijeg iznenađenja u prva dva kola Premijer lige BiH prati i klupska administracija!

Izrađene su članske karte, koje će biti dostupne svima onima koji žele pratiti utakmice ovog kolektiva iz Krupe na Vrbasu. Direktor Miroslav Balaban ističe da je cilj da se što više ljudi animira, kako bi tribine bile pune svaku utakmicu.

Miroslav-Miki-Balaban

Ovo je prije svega napravljeno za naše poslovne partnere, prijatelje kluba, sponzore, ali i sve one koji osjećaju pripadnost našem klubu. Cijena je i više nego simbolična za rang takmičenja, 50 KM. Međutim, pored svih utakmica Krupe u sezoni, Prvenstveni, Kupa RS i Kupa BiH, te svih omladinskih kategorija, kao i svih ostalih događaja koji se održavaju na našem stadionu, korisnici sezonske karte biće dostupan potpuno besplatno i  naš Welnes Centar. Tu spada sauna, đakuzi, masaža,…Sigurno da klub nije išao na profit, već da ljudima koji su uz klub pruži komfor. Slično je i na utakmicama klubova u Zapadnoj Evropi, a mi želimo da idemo tim putem – poručio je Balaban.

Budi i ti dio Krupe, sezonska karta

On ističe da je za prvu ruku štampano 500 sezonskih karata.

Da, i želimo da do dvoboja sa Radnikom imamo već polovinu u rukama naših prijatelja. Mi nismo stavljali sliku na karticu da vežemo tu osobu za naš stadion, već i ako je taj neko spriječen, može karticu pozajmiti bilo kome i on je dobrodošao na naš stadion. Računamo sa 500 stalnih prijatelja, te još toliko koji će doći svaku utakmicu, da imamo stadion gotovo rasprodan. A, naša je želja da vremenom imamo popunjen stadion upravo ovakvim sezonskim kartama – dodao je Miroslav Balaban, direktor FK Krupa.

Svi zainteresovani za sezonsku kartu mogu se javiti na broj telefona 065/588-845, ili na klupsku adresu fk.krupanv@gmail.com

Red poteza se zna, uz dobru ekipu na zelenom terenu, za potpuno zadovoljstvo treba imati i uspješnu klupsku administraciju. U Krupi na Vrbasu, na sreću, imaju oboje,…