Gorak okus ostavio je kraj regionalnog Zapada. Snimci koje ste imali priliku da vidite ekskluzivno na našem portalu, obišli su ne samo naše krajeve, već i region. Jednostavno, fudbal nam je tu gdje jeste, i ukoliko Fudbalski savez Republike Srpske ne uhvati se u koštac sa svim anomalijama, crno nam se piše….

http://localhost/novi-snimci-fizickih-obracuna-na-sljunkari-video/?_thumbnail_id=55188

Vaterpolo rezultati, prekidi, odustajanja, fizički obračuni postali su dio svakodnevnice, od Prve, pa do onih najnižih liga, u narodu popularnih kao “Beton”.

Jutro poslije svega obratio nam se Čedo Ševarika, predsjednik FK Naprijed, koji je naglasio da je njegov klub u ovom svemu bio samo kolateralna šteta.

– Igrali smo za sebe, i zato se sve dogodilo. Nije nas interesovala niti Gorica, niti BSK. Iskreno, nisam očekivao napad Ognjena sa terena, možda bi i ja drugačije reagovao. Prije toga krenulo je vrijeđanje na moj i račun kluba, zašto smo papci, zašto ne pustimo utakmicu….I ja sam reagovao, ali samo verbalno, ni u snu nisam mogao očekivati da će doći do fizičkog obračuna. Razmišljam o sudskom postupku protiv Damjanovića, jer ovo sve je odavno prevazišlo sportske okvire. Postavljam pitanje i FSRS kako je moguće da Novak Damjanović bude na svakoj utakmici unutar službenih prostorija, kada je on doživotno isključen iz fudbala! Svi se prave “blentavi”, a kada dođe do incidenta, onda obično nastradaju oni koji nemaju nikakve veze. Pored svega tokom svih 90 minuta slušao sam najgore moguće bljuvotine protiv Republike Srpske, rukovodstva Srpske, FSRS…..Iskreno, teško mi je ovo sve palo. Poslije utakmice, imali smo dogovorenu zajedničku večeru za obje ekipe u restoranu “Studenac”. Kraj je sezone, umjesto da se svi malo opustimo, dočekali smo da nas neko vrijeđa i napada. A, zbog čega? Igraće se fudbal i dalje, u drugoj ili trećoj ligi. Kako je krenulo ni u jednoj neće biti zainteresovanih, jer i ovo malo sportskih radnika odustaće od svega nakon ovakvih dešavanja i pritisaka – poručio je Čedo Ševarika.