Ovan

Ljubav – Vjerovatno ćete postati pomalo zbunjeni jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspješno održavati solidno postojeće stanje u vašoj vezi. Budite diplomata.

Karijera – Poboljšaće se atmosfera na radnom mjestu. Moguće su pozitivne promjene u kolektivu. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

Zdravlje&Savjet – Pogledajte neki film.

 

Bik

Ljubav- Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše lične odnose podjednako raznoliko. Možete da bježite, možete da trpite, možete da se ironično smijete. Vi ćete vjerovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvijek crpiti iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

Karijera – Dva koraka napred pa jedan  unazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedjelja. Ipak, kada sve saberete, nije tako loše, jer se ipak nešto mijenja. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

Zdravlje&Savjet – Pokušajte da budete što realniji.

 

Blizanci

Ljubav – Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

Karijera – Uslijediće odgovori koje ste očekivali i sada nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobjede. Ove promjene toliko će vas zaokupiti da ponekad nećete vidjeti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način će zaživjeti.

Zdravlje&Savjet – Razmislite o svojim emocijama.

 

Rak

Ljubav – Bićete privlačni. Služićete se strastima za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumjevanje.

Karijera – Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći da predahnete, ali najviše će vas uznemiriti što ćete morati da odradite i posao svojih kolega.

Zdravlje&Savjet – Redovno se opuštajte.

 

Lav

Ljubav – Ljubavne turbulencije i neraspoloženje ovih dana vladaju na vašem polju romantike. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nježnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom ili lijepim rječima.

Karijera – Ove nedjelje želite da najviše vremena provedete u miru svog doma. Radovi u kući događaće se spontano. Na poslu vas očekuje sukob sa autoritetima. Budite mudri.

Zdravlje&Savjet – Fokusirajte se na one sadržaje koji vas raduju.

 

Djevica

Ljubav – Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usmjeriti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebna društvena dešavanja. Biće vam dovoljno da ostanete kod kuće sa voljenom osobom ili da odete na neko mjesto gdje ćete biti sami.

Karijera – Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacioni plan. Kada to uradite, trebalo bi razraditi još neke detalje. Radite upravo tako.

Zdravlje&Savjet – Jačajte vaše samopouzdanje.

 

Vaga

Ljubav – Kako nedjelja bude prolazila, primjetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i privlačni. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama poželiće da flertuju.

Karijera – Komuniciraćete sa saradnicima oko malih problema, ali ćete to odraditi besprijekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova, jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

Zdravlje&Savjet – Oslonite se na bliske prijatelje.

 

Škorpija

Ljubav – Tokom ove nedjelje vaši emotivni odnosi vjerovatno će se poboljšati. Svakim danom postajete spremniji za djeljenje sa drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvježiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

Karijera – Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako preuzimate jedan dio u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Doći će do poboljšanja na vašem radnom mjestu. Budite hrabriji.

Zdravlje&Savjet – Osjetite prirodu oko sebe.

Strijelac

Ljubav –Vaš ljubavni život ovih dana biće prosječan. Bićete više – manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabavljanja, ali i prijatnih doživljaja u svom domu. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.

Karijera – Pred vama je nedjelja putovanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvježiti i probudiće nove ideje kako da unaprijedite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmjenjivati nove informacije sa saradnicima.

Zdravlje&Savjet – Nećete izbjeći dnevne stresove.

 

Jarac

Ljubav – Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

Karijera – Učvrstićete stečene pozicije i povremeno ćete se ponašati kao pravi vođa. Shvaćate da je vrijedelo da se potrudite i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.

Zdravlje&Savjet – Zadržite neke stvari za sebe.

 

Vodolija

Ljubav – Vjerovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provodićete na sasvim običnim mjestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli da naiđu na ljubav, dok će oni u vezi svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.

Karijera – Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmjerava na kasniji rad u kojem mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

Zdravlje&Savjet – Ne pretjerujte sa fizičkim aktivnostima.

 

Ribe

Ljubav – Ne gnjavite partnera sa dokazima ljubavi, jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svijetu, a kada to usvojite, sami ćete se osjećati bolje.

Karijera – Rad iz sjenke biće vam najprijatnija opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše talasanja i isticanja. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu mjeru. Postajete zreliji.

Zdravlje&Savjet – Rado ćete odlaziti u prirodu.