Saška Kovačević, djevojka iz Modriče, i kada nije u žiži javnosti, privlači pažnju. Pomalo buran, mladalački život od nje je napravio djevojku, o kojoj se priča u cijelom regionu. A, ona pokušava samo da živi život što dalje od svega što ju je pratilo u posljednjih 2-3 godine, i da se vrati svojim brojim aktivnostima.

U svemu tome, poput “grlice” Željka Samaradžića, proslavila je i 25-i rođendan….

Da, da… U prisustvu svojih najbližih proslavila sam dvadeset i peti rođendan. Moja porodica i radni kolektiv priredio mi je malo iznenađenje povodm mog rođendana, a zvanično sam proslavila rođendan u prisustvu svojih najbližih ljudi koji su bili uvijek tu uz mene bez obzira na sve – kaže za naš portal atraktivna Saška.

– Ispunjava me život koji danas živim, posvetila sam se porodičnom biznisu, stvarima koje me ispunjavaju, prijateljima i sebi. Kad sam pomenula posao, riječ je ustanovi za brigu i njegu starih lica, to je posao kojim se moji roditelji bave godinama i naša ustanova broji 37 pacijenta, što vam govori puno toga, da briga i odgovornost tu mora biti prisutna 24 časa dnevno, a trenutno pod pojačanim nadzorom izazvanim pandemijom COVID 19, koja je prisutna širom svijeta. Odgovornost i organizacija je na mojim leđima – priča Saška o obavezama koje joj oduzimaju najviše vremena tokom dana.

Međutim, nije zaboravila ni sport, u kojem je bila izuzetno aktivna, karate i fudbal….

– Sport je moj sastavni dio života kao što sam vam rekla i ranije, trenutno nema novih značajnih rezultata i dešavanja vezano za karate, uskladila sam se sa svojim slobodnim vremenom i mogućnostima pa sam se pridružila trenerskom timu ŽFK Modriča koji je ušao u pripreme za narednu sezonu u Premijer ligi BiH u želji da pomognme divnim djevojkama i svom ocu koji je predsjednik kluba, koliko je u mojim mogućnostima – nastavlja Saška, i za krajokreće se i sebi:

– Svaka žena treba da ima prije svega svoj stav, da bude elokventna i samostalna, nemam neke pretjerane želje, jedina neostvarena je da budem majka. Sve u svoje vrijeme. Nisam pronašla svog ljubavnog partnera, ja sam jaka žena, treba mi neko ko može da me prati, pa i pokaže put ako to bude potrebno, najbitnije od svega zdrava sam, srećna i slobodna – zaključila je djevojka koja može sve….