Na adresu FK Krupa stigao je telegram iz Sarajeva u kojem ovaj fudbalski kolektiv zahvaljuje na svemu domaćinu za ono što je doživio u Krupi na Vrbasu.

Telegram vam prenosimo u cjelosti:

– Kolektiv FK Sarajevo koristi priliku da vam se ovim putem zahvali za izvrsnu dobrodošlicu na subotnjoj utakmici u okviru 15. kola Premijer lige BiH, u kojem su se sastala naša dva kluba.

Ponosni smo što smo bili dio fudbalskog spektakla, koji ste priredili na Gradskom stadionu u Krupi na Vrbasu,  akoji je odisao fer i sportskom atmosferom.

telegram-fk-sarajevo

Dobrodošlica koju ste priredili upoznavajući publiku na stadionu sa tradicijom i uspjesima FK Sarajevo je nešto novo na našim terenima  treba da posluži kao primjer svim sportskim kolektivima, kako u našoj državi, tako i u regionu i svijetu.

Upućujemo vam iskrene čestitke ispred koletiva FK Sarajevo  na besprijekornoj organizaciji utakmice i izražavamo duboku zahvalnost na odličnom gostoprimstvu u nadi da će i naredni susreti između naša dva kluba proteći u sportskom nadmetanju na zelenom terenu i prijateljskoj atmosferi izvan njega, te kao takav biti pozitivan primjer fudbalskih utakmica u našoj ligi.

Kad rezultat nije u prvom planu, onda su svi na dobitku. Krupa i Sarajevo su otvorili jednu novu stranicu, u kojoj će dominirati pozitivne stvari, a kad je tako onda nema zime za najvažniju sporednu stvar na svijetu,…