Svjetski, a opet po naški bilo je na zvačnom predstavljanju FK Rudar Prijedor pred start u Premijer ligi, a on je zakazan za subotu i 20 časova na stadionu “Tušanj” protiv Slobode!

Lijepa portparolka Ana Glamočanin, najavila je sve ono o čemu se pričalo, a toga je zaista bilo dosta, i uglavnom lijepe vijesti….

Ove sezone ciljamo opstanak, i to je jedino što imamo na umu kada je takmičarski dio u pitanju, a u tome svemu želimo i afirmisati naše mlade igrače, a njih nije malo, što će biti naše opredjeljenje u radu – naglasio je predsjednik Upravnog odbora FK Rudar Prijedor Darko Milunović.

Predstavljena su i pojačanja u redovima “žuto-plavih”, a novi igrači su: Ajdin Redžić, Nikola Mandić, Jovan Vladimir Pavlović (Krupa), Rijad Sadiku (Mladost Doboj Kakanj), Nemanja Šćekić (FC Lori Jermenija), Predrag Zekanović (Grafičar), Adel Halilović (Rudar Velenje) i Tomislav Knežević (Rudeš), a stigao je i novi trener iz Rijeke, riječ je o Nikici Milenkoviću.

Najavljeno je i 1. kolo, u kojem će Rudar Prijedor gostovati ekipi Slobode u Tuzli, a šef stručnog štaba Nikica Milenković i kapiten Nemanja Pekija saglasni su u očekivanju dobrog rezultata na Gradskom stadionu u Tušnju.

Takođe, Zoran Deket, predstavnik Juventa sport, zastupnik Kelme-a za BIH, prisustvovao je konferenciji gdje je predstavio nove dresove – žuto-plavi (domaći) i crni (gostujući), inače Kelme oblači sve srpske premijerligaše u BiH, pa nema sumnje da će i rudari biti manekeni na bh terenima….

I, za kraj sadržajne konferencije, predstavljen je novi sponzor Rudar-Prijedora – Prointer – IT solutions and services.