Fudbaleri Željezničar Sport team u kontrolnoj utakmici na “Predgrađu” ubjedljivo su savladali komšije sa “Čaira”, drugoligaša BSK-a sa 5:1. I dok je prvo poluvrijeme završeno bez pogodaka, u nastavku meča kada je trener Asmir Avdukić uveo provjerene snage, do izražaja je došao kvalitet i otuda tolika razlika na kraju meča.

Strijelci za Željezničar Sport team bili su Ružičić 2, Janković 2 i Baštić, dok je za BSK pogodio Šakotić.

– Počeli smo meč sa veoma mladim snagama. U nastavku dodali gas i bili prilično efikasni, iako to u ovom trenutku nije toliko važno, jer radimo onaj fizički dio priprema. Za sada i te kako mogu biti zadovoljan onim što vidim na treninzima, ali i utakmicama – istakao je Avdukić.

Avdukić je u ovom meču izveo dva sastava po poluvrijeme: Tamindžija, Marković, Jević, Kalabić, Miladinović, Golić, Ćebić, Bilal, Kerezović, Kostadinović, Salatić. Još su igrali: Stupar, Savanović, Mitrović, Đogić, Baštić, Ivić, Petrović, Ružičić, Janković.

Naredni rival Želje jeste Ljubić iz Prnjavora, a ovaj duel na programu je u narednu nedjelju, a potom slijedi okršaj sa imenjakom sa “Grbavice” sarajevskim Željezničarom, a on se igra 11. februara u Konjicu.