Član Četvrte lige Republike Srpske, grupa Banjaluka, Rekreativo ove sezone bilježi sjajne rezultate i na pragu je povratka među trećeligaše. Ovaj klub iz banjalučkog naselja Česma u 14 nastupa je zabilježio 13 pobjeda i jedan remi, te uz jedan manje odigran susret bježi drugoplasiranoj Šnjegotini sedam bodova. U posljednjem kolu savladali su na gostovanju gradskog rivala Omladinac sa 4:0.

– Sigurno gazimo ka višem rangu, ali nema nimalo opuštanja. Imamo ove godine veoma dobru ekipu i samo bi čudo trebalo da se desi da se ne plasiramo među trećeligaše – naglasio je predsjednik kluba Miroslav Radić.

Uporedo sa odličnim rezultatima uprava ovog kluba radi na poboljšanju infrastrukture.

– Nedavno su završene klupske prostorije, koje nisu sređivane dugi niz godina, i sada se u njima mnogo ugodnije osjećaju i domaći i gostujući fudbaleri, kao i službena lica na utakmicama. Naredni nam je cilj da što prije završimo montažnu tribinu čiji je projekat urađen. Kada to bude gotovo, na njoj će moći da bude najmanje 100 gledalaca, koji će onda imati priliku da u mnogo boljim uslovima navijaju za svoje ljubimce – dodao je Radić.